Tuesday May 03, 2022

17: EKSPERTEN: Performance-coach, Ida Thyrring, om hvordan vi kan være ambitiøse og selvomsorgsfulde på samme tid

I dette afsnit taler jeg med sociolog og performance-coach, Ida Thyrring, om hvordan (eller hvorvidt) vi kan lykkes med at være ambitiøse og selvomsorgsfulde på samme tid. Vi lever i en verden, hvor vi konstant har fart på, og vi er mange, der stræber efter mål i fremtiden i stedet for at være i nuet. Mange brænder ud. I afsnittet her taler vi om, hvordan vi kan passe på os selv, samtidig med at vi er ambitiøse.

Vi taler vi bl.a. om: 
- Hvorfor det er vigtigt at tænke over, hvad der egentlig driver vores "stræben".
- Hvorfor det giver mening at leve efter værdier frem for resultater, og om hvordan man kan lykkes med det uden at gå på kompromis med at være ambitiøs. 
- Hvorfor vi potentielt bør leve efter at være "afstemte" frem for "i balance".
- Hvordan vi kan være ambitiøse og selvomsorgsfulde på samme tid, og om hvorfor vi måske faktisk kan give vores performance endnu bedre vilkår ved at dyrke selvomsorgen.

 

Vil du gerne støtte podcasten her? Så kan du gøre det med et valgfrit beløb via Mind Care Collectives MobilePay: 155503.

Dette podcast-afsnit er sponsoreret af LENUS.

LENUS er en platform, der gør det muligt for sundheds-relaterede coaches at coache klienter til at få sunde vaner og et både fysisk og mentalt bedre velvære.

 

Musik: Max Ulver

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2021 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean