Tuesday Jul 12, 2022

27. SUMMER EDITION: Hvad er Mindfulness og Meditation + GRATIS GUIDET MEDITATION

Mens min podcast officielt holder pause i juli, har jeg optaget et par Summer Edition-afsnit. I dette afsnit handler det om mindfulness og meditation – og anden halvdel af afsnittet er en gratis guidet meditation til dig.

Jeg synes, at det er vigtigt, at få meditation "ned på jorden". Det er vigtigt fordi det indeholder vigtige elementer som vejrtrækning, nærvær i nuet, pauser for hjernen og at sætte tempoet ned.

Derfor har jeg lavet det her sommerafsnit, hvor jeg fortæller lidt om viden omkring mindfulness og meditation, om distinktionen mellem de to begreber, om positive effekter ved at meditere og om min erfaring med mindfulness siden jeg tog et mindfulnesskursus (MBSR) i vinter. 

Anden halvdel af afsnittet består af en guidet meditation til dig. Jeg indbyder til en gratis pause i dit (måske) travle liv.

 

Vil du gerne støtte podcasten her? Så kan du gøre det med et valgfrit beløb via Mind Care Collectives MobilePay: 155503.

 

Dette podcast-afsnit er sponsoreret af LENUS.

LENUS er en platform, der gør det muligt for sundheds-relaterede coaches at coache klienter til at få sunde vaner og et både fysisk og mentalt bedre velvære.

 

Musik: Max Ulver

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2021 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean